Skoči na glavno vsebino

danes je zadnji dan v šolskem letu 2022/2023. Verjamem, da nam je bilo včasih naporno, vendar to ne odtehta vseh lepih dogodkov, na katere sem kot vaš ravnatelj zelo ponosen. Ponosen sem na vse vas, na vaš trud, razumevanje in vlaganje v dobro naših učencev ter vaših otrok. Na različne načine smo učence skupaj popeljali v svet učenja, igre, zabave in tudi spoznavanja sveta.

Dragi učenci in učenke, zavedati se morate, da imate najboljše učitelje in starše. Oboji so v tem šolskem letu vložili veliko truda in dobre volje, da bi vam pomagali, vas usmerjali in svetovali.

In danes je dan, ko moram tudi vas, dragi učenci in učenke, pohvaliti za izjemen trud, ki ste ga pokazali v tem šolskem letu. Pridno ste se učili, upoštevali učitelje in sledili njihovemu učnemu tempu. Seveda brez nagajanja ni šlo. Pomembno pa je, da ste spoznali, da je svet mnogo boljši, če skupaj poiščemo kompromis za vsako situacijo in jo poskušamo primerno rešiti.

Resnično sem ponosen, da sem vaš ravnatelj, ponosen sem na vaše uspehe in uspehe vaših učiteljev, na vaše starše, ki vas pridno vzgajajo. Ravno zato od vas pričakujem, da boste naslednje šolsko leto prišli po še več znanja, le skupaj pa bomo lahko gradili uspešno in pozitivno klimo. Na takšen način bomo lahko uresničevali našo vizijo in bili prepoznani bo kakovostnem znanju z najboljšimi učitelji.  

Želim vam lep zaključek šolskega leta in lepe počitnice.

Vaš ravnatelj mag. Igorcho Angelov

(Visited 570 times, 1 visits today)
Dostopnost