Skoči na glavno vsebino

Danes smo pričeli dan polni energije in veselja, saj smo imeli izjemen jutranji program po zajtrku. Naši učenci so se podali na pravo pustolovščino – čiščenje in nego konja!

🐴✨🐎

Medtem ko so se predajali skrbi za svoje kosmate prijatelje, so odkrivali fascinantne podrobnosti o lipicancih, ki so nas popeljale v svet elegance in tradicije. Otroci so bili navdušeni nad spoznavanjem različnih vidikov skrbi za konje ter pridobili dragocene lekcije o pomembnosti ustrezne skrbi za naše štirinožne prijatelje.

A to ni bila edina avantura dneva! Po dopoldanskem konjeniškem doživetju se bomo odpravili na razburljivo vožnjo s kočijo, kjer bomo občudovali čudovito pokrajino in se počutili kot prava princesa ali princ.

🫅🏻👑👸🏻🏰

Popoldan pa bo rezerviran za zabavne aktivnosti na prostem, vključno s preizkušanjem spretnosti pri ABC golfu, tekmovanjem v štafetnih igrah ter izkazovanjem različnih spretnosti. Zagotavljamo vam, da energije in smeha ne bo manjkalo!

In kaj nas čaka jutri?

Še nekaj orientacijskih spretnosti, nato pa se bomo vrnili v šolo okoli 14. ure, bogati z nepozabnimi spomini in dragocenimi izkušnjami. 🌈

(Visited 208 times, 1 visits today)
Dostopnost