Skoči na glavno vsebino

Zavod Aktina starost je na razpisu Mestne občine Ljubljana dobil sredstva za izvedbo počitniškega varstva otrok v času jesenskih počitnic od 30.10 do 3. 11. 2017.

Počitniško varstvo poteka v ponedeljek, 30. 10. 2017 ter v četrtek, 2. 11. 2017 in petek,  3. 11. 2017 med 6.30 in 15.30. uro v DEOS centru starejših Trnovo in je namenjeno otrokom od prvega do petega razreda osnovne šole.  

Program smo poimenovali ‘Ko bom velik, bom…”, saj se bodo otroci v času počitnic seznanili s številnimi poklici. Z otroki se bomo pogovarjali o tem kaj bi radi postali, ko bodo odrasli. Hkrati se bodo otroci naučili tudi veliko novih spretnosti (orientacija, ročne spretnosti, kuhanje, priprava slavnostnega pogrinjka…). Spoznali bodo tudi izvor praznika mrtvih ter običaje ob tem prazniku pri nas in po svetu.

Vsak dan bomo izvajali različne pogovorne in ustvarjalne delavnice, veliko se bomo tudi igrali.

Podrobnejši program počitnic je v prilogi. Pogoja za vključitev v program sta, da otrok obiskuje osnovno šolo med prvim in (vključno) petim razredom in da ima stalno bivališče na območju Mestne občine Ljubljana. 

V počitniško varstvo lahko sprejmemo največ 28 otrok. Prednost imajo otroci iz socialno ogroženih družin.

Pri izbiri bomo upoštevali prijavnice po času prejetja.

 

Program sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Zavod Aktivna starost ter je za vse udeležence brezplačen.

Povabilo na počitniško varstvo -KO BOM VELIK, BOM…

PRIJAVNICA – počitnice Ko bom velik, bom…

program jesenskih počitnic Ko bom velik bom

IZJAVA O PRIVOLITVI V JAVNO OBJAVO jesenske počitnice

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)
Dostopnost