Skoči na glavno vsebino

Učenci 4. c razreda so uspešno opravili čistilno akcijo v okolici šole. Akcija je potekala danes, 20. marca 2023, med 9. in 11. uro dopoldne.

Učenci so sodelovali z navdušenjem in zagnanostjo ter zbrali veliko smeti in odpadkov iz okolice šole. S tem so pokazali svojo skrb in odgovornost do okolja ter poskrbeli za čistejše in bolj urejeno okolje.

Veseli smo, da imamo tako skrbne in odgovorne učence ter upamo, da bo njihovo dejanje spodbudilo tudi druge k čim večjemu spoštovanju okolice.

Mnenja učencev o čistilni akciji:

Imeli smo zaščitne rokavice in pobirali smeti okoli šole. To smo delali zato, da bi bila narava manj onesnažena.

Mihajlo Š., 4. c

Danes, 20. 3. 2023, smo imeli čistilno akcijo. To mi je bilo zelo všeč. Pobirali smo cigarete, plastenke, plastične vrečke, … Okolica je bila zelo umazana, nato smo jo zelo dobro očistili. To smo naredili za čisto naravo.

Kamsi O., 4. c

Med čistilno akcijo sem poskušal najti čim več smeti. Nisem mogel verjeti, koliko smeti je v naši okolici. Ko smo končali s čiščenjem, je bila okolica bolj čista.

Jan B., 4. c

Danes je bila čistilna akcija. Zelo sem uživala. V naravi je bilo ogromno stvari. Ugotovila sem, da so smeti ena zraven druge. Potrebovali smo rokavice in vrečke.

Eva B. P., 4. c

Bilo mi je zelo zabavno. Midva z Janom sva sicer bila samo dva v skupini, drugi pa po trije in štirje, vendar sva pobrala veliko smeti. Bil sem zelo presenečen, ko sem videl koliko smeti sva pobrala.

Gaston M. R., 4.C

Danes smo imeli čistilno akcijo. Zelo sem zadovoljen, saj sem našel celo denar, žogo, plastenke, vrečke … Ugotovil sem, da je nujno potrebna skrb za naravo.

Zinedin B., 4. c

Super čistilna akcija. Bilo je zabavno in koristno. Uživala sem.

Martina D., 4. c

Pobrala sem veliko smeti in sem zelo zadovoljna, saj je čistilna akcija uspela.

Ronela T., 4. c

(Visited 50 times, 1 visits today)
Dostopnost