Skoči na glavno vsebino

Učenci 3. a razreda so v šolskem letu 2019/2020 vključeni v mednarodni projekt Naša mala knjižnica. Učenci pridno berejo, poslušajo, nadgrajujejo, obnavljajo in ustvarjajo na različnih temah, ki jih ponujajo različni evropski avtorji.Učenci spoznavajo čustveno inteligenco in nadgrajujejo svoje kognitivne zmožnosti ter le-teh napišejo na list papirja. Naš namen je tudi medgeneracijsko sodelovanje, saj učenci s pomočjo svojih staršev, starih staršev, strokovnih delavcev skupaj berejo in ustvarjajo na določeno temo

Učenci so na začetku šolskega leta prebrali knjigo Učiteljica, spoznali učitelja na različne načine in tako naredili plakat o svojem učitelju. Učenci knjige berejo v razrednem bralnem kotičku in doma.

Decembra so učenci prebrali knjigo o deklici, ki je nevidna. Vsak učenec je s pomočjo staršev izdelal dom nevidni deklici.

Branlno-spoznavni svet se v našem razredu postopoma nadgrajuje in pelje k temu, da iz imaginarnega sveta naredimo resničnega, kar pokaže izboljšanje na čustvenem in kognitivnem razvoju otroka.

Zapisal: Igorcho Angelov, razrednik 3. a

(Visited 19 times, 1 visits today)
Dostopnost