Skoči na glavno vsebino

Dan po slovenskem kulturnem prazniku je bil za učence, ki obiskujejo izbirna predmeta šolsko novinarstvo in gledališki klub, ter za soustvarjalce šolskega spletnega časopisa rezerviran za potep po PopTV. Da se ne bi izgubili med raziskovanjem naše priljubljene medijske hiše, je poleg prijetnih vodnic poskrbela voditeljica Sveta na Kanalu A Suzana Perman, ki jim je dodobra predstavila delo novinarja in voditelja ter z učenci delila tudi zanimivosti, ki se skrivajo za stenami hiše. Potep med znanimi kulisami in vsemi studii je učence naravnost navdušil in čas, ki so ga preživeli na Popu, je kar prehitro minil.

“Bilo je bolj zanimivo kot na RTV-ju, saj smo si ogledali še studia, kjer so snemali Malega šefa in Slovenija ima talent. Videli smo tudi Janija Muhiča, ki se je pripravljal na vodenje 24ur. Srečali smo se tudi s Suzano Perman, voditeljico Sveta na Kanalu A, ki nam je razlagala, kako poteka njen vsakdan na televiziji.”

Sara in Eva, 7. c

“Na POP TV se mi je zdel najbolj zanimiv studio za oddajo Svet na Kanalu A, tam pa nas je presenetila voditeljica Suzana Perman, ki nam je predstavila delo novinarja in urednika.”

Filip, 8. a

(Visited 177 times, 1 visits today)
Dostopnost