Skoči na glavno vsebino

OŠ Hinka Smrekarja omogoča učencem, da si iz učbeniškega sklada brezplačno izposodijo učbeniški komplet za posamezen razred.

Za 1., 2. in 3. razred gradivo v celoti (delovni zvezki in učbeniki) brezplačno zagotovi šola. Od 4. – 9. razreda šola zagotovi učbenike iz sklada. Delovne zvezke in druga gradiva kupite sami.

Zvezke in ostale potrebščine od prvega do devetega razreda kupite sami. Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in drugih gradiv je objavljen na spletni strani šole (zavihek Knjižnica, Učbeniški sklad, seznam učbenikov in potrebščin 2024/25 https://www.o-hsmrekar.lj.edus.si/ucbeniski-sklad/ ).

Ob prejemu vse gradivo zaščitite z ovitki in podpišite.

V kolikor gradiv iz UČBENIŠKEGA SKLADA NE ŽELITE prejeti s strani šole, vas prosimo, da izpolnite obrazec Odpoved izposoje učbeniškega sklada in ga vrnete v knjižnico ali razredniku najkasneje do petka, 14. junija 2024.

Če izpolnjenega obrazca ne boste vrnili, bo vaš otrok prejel učbeniško gradivo v šoli v prvem tednu septembra. Učbenike bo moral nepoškodovane vrniti ob koncu šolskega leta 2024/2025.

Če imate še kakšno vprašanje, lahko pokličete na 01/500-81-82 ali pišete na alenka.martincic@hinko-smrekar.si

(Visited 81 times, 1 visits today)
Dostopnost