Skoči na glavno vsebino

Naj učenka šolskega leta 2020/2021 OŠ Hinka Smrekarja blesti po svoji nadarjenosti in vsestranskih uspehih. Učenja se loteva s predanostjo in prizadevnostjo. Na tekmovanjih dosega najvišja mesta. Že leta soustvarja šolsko spletno glasilo. Njena aktivnost pa se ne konča v šoli. Poleg izrednih učnih uspehov je tudi glasbeno in plesno nadarjena. Vedno je pripravljena na nove izzive.

Poudariti moramo, da vse težave, ki nastopijo, reši s svojo mirnostjo in izrazitim čutom do sočloveka. Sošolcem rada pomaga in jim vedno stoji ob strani, ko se pojavijo njihove stiske. V ljudeh vidi pozitivnost, gradi lep odnos do svojih sošolcev in vseh zaposlenih na šoli. Cenimo njeno zanesljivost, marljivost in premišljenost. Odlikujejo jo tudi ostale lepe značajske lastnosti, kot so spoštljivost, poštenost, vztrajnost in razigranost. Njena velika odlika pa je, da ostaja skromna.

S svojo srčnostjo, nadarjenostjo, prizadevnostjo predstavlja našo šolo in je lahko zgled svojim vrstnikom. Torej naj učenka OŠ Hinka Smrekarja je Žana Omerzu.

Iskrene čestitke, Žana.

 

Ravnateljica Rebeka Velak in učitelji OŠ Hinka Smrekarja

(Visited 37 times, 1 visits today)
Dostopnost