Skoči na glavno vsebino

Najvišje priznanje JSKD na področju kulture za osnovne šole

Zelo smo ponosni, da je naša šola že tretjič obnovila naziv »kulturna šola«, šola z nadpovprečno in razvejano kulturno dejavnostjo. Bili smo tudi nominirani za posebno priznanje šolam, ki izstopajo na področju posameznih področnih dejavnosti.

V preteklih 3 šolskih letih je na naši šoli sodelovalo 31 kulturnih skupin in krožkov na področjih vokalne in instrumentalne glasbe, gledališča, filma, plesa, likovne dejavnosti, fotografije, turizma, literarne in bralne kulture ter kulturne dediščine. Naše šolske skupine so se v teh treh šolskih letih udeležile 50 selekcioniranih srečanj, od teh 29 na državni in mednarodni ravni. V lastni produkciji smo pripravili 94 kulturnih dogodkov za učence ali širšo javnost, še posebej pa smo ponosni na številne nastope gledaliških skupin, pevskega zbora in plesnih skupin, likovno ter besedno izražanje naših učencev in na šolske prireditve, ki so preplet sodelovanja različnih vej umetnosti.

Hvala vsem, ki s svojimi idejami, sodelovanjem in spremljanjem naših prireditev pripomorete, da ohranjamo kulturno šolo.

Vodja kulturnih dejavnosti, Tadeja Plut Krajnik

(Visited 17 times, 1 visits today)
Dostopnost