Skoči na glavno vsebino

DSP

Spoštovani starši,

kljub zaprtim šolam želimo učiteljice dodatne strokovne pomoči nuditi pomoč učencem s posebnimi potrebami in po potrebi svetovati staršem. Nastala situacija nam predstavlja izziv, saj je naše delo specifično, večina dela poteka namreč individualno in podporno za vsakega učenca. Zaradi trenutnih izrednih razmer pa se bo delo moralo malce prilagoditi.

Učiteljice dodatne strokovne pomoči smo z učenci in starši že vzpostavile stik, kjer smo se dogovorile, kako bo delo potekalo v prihodnosti. Vse starše, ki se na naša elektronska sporočila niste odzvali, zato prosimo, da se javite čim prej, saj bo le tako naše delo lahko še naprej potekalo nemoteno. Vse ostale, ki ste se že javili, pa prosim, da redno spremljate sporočila preko eAsistenta in elektronske pošte.

V kolikor boste imeli  željo po dodatnih podpori in pomoči ter dodatnih vajah pri učenju, smo dosegljive preko elektronske pošte med delovnim tednom v dopoldanskem času od 8.00 do 13.00, oziroma tudi v popoldanskem času, če komunikacija sicer ni izvedljiva. Naši elektronski naslovi so objavljeni na spletni strani, vedno pa nas lahko kontaktirate tudi preko eAsistenta.

Prosimo vas za strpnost in razumevanje, saj trenutno vsi iščemo najbolje rešitve za pomoč učencem. Do takrat pa ostanite zdravi.

Lepo vas pozdravljamo.

Aktiv učiteljic dodatne strokovne pomoči

Mojca Debevc;   debevc.mojca@guest.arnes.si

Urška Kužner:    kuzner.urska@guest.arnes.si

Polona Pondelek:   polona.pondelek@guest.arnes.si

Veronika Tepež:   veronika.tepez@guest.arnes.si

Renata Javornik:   renata2javornik@gmail.com

Mojca Gradišar:   mojca.gradisar@guest.arnes.si

 

(Visited 25 times, 1 visits today)
Dostopnost